In 1985 ben ik afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen. Daarna ben ik binnen diverse instellingen bezig geweest met het geven en ontwikkelen van cognitieve gedragstherapie,vaardigheidstrainingen en assessmenttechnieken.De laatste jaren heb ik mij met name verdiept in trauma therapie├źn.

Met de komst van de eerstelijns psychologie praktijken ben ik sinds 1994 als psycholoog werkzaam binnen de eerstelijn.Dit heeft ertoe geleid dat in 1998 PEPGroningen (Praktijk Eerstelijns Psychologie Groningen) is opgericht.


Ik heb een persoonsgerichte werkwijze en ga uit van de kracht en mogelijkheden van de persoon. Daarbij maak ik gebruik van elementen uit verschillende therapeutische invalshoeken zoals cognitieve therapie, gedragstherapie, imaginaire exposure, EMDR, psychodynamische therapie enz. Regelmatig heb ik overleg met collegae in Groningen en Drenthe zodat u verzekerd bent van de juiste hulp. Naast individuele therapie, doe ik ook relatie- en/of systeemgesprekken.


Ik ben GZ-psycholoog (BIG geregistreerd onder nummer: 29052024725), european EMDR practitioner (VEN) en eerstelijnspsycholoog(NIP). Lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen (LVVP), vereniging van EMDR (VEN) en van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP). Mijn zorg verleners AGB code is: 94000070. De praktijk agb code is: 94000865


In 2022 is de praktijk voor de tweede keer gevisiteerd door de LVVP en goedgekeurd.